Segon victòria de l'any per a Vázquez. (Foto: EFE)
Motociclisme

Efrén Vázquez guanya la guerra entre Miller i Márquez, que deixen el títol de Moto3 per decidir-se a l'última cursa

Efrén Vázquez ha aconseguit la segona victòria de la temporada en Moto3 en imposar-se al Gran Premi de Malàisia davant de Jack Miller. Álex Márquez ha estat cinquè, amb la qual cosa l'australià ha reduït prou les diferències en la classificació per tal que el títol mundial s'hagi de decidir a València. El català ara té onze punts d'avantatge.

Actualitzat

Efrén Vázquez ha aconseguit la segona victòria de la temporada en Moto3 després d'imposar-se al Gran Premi de Malàisia davant de Jack Miller. Álex Márquez ha estat cinquè, amb la qual cosa l'australià ha reduït prou les diferències en la classificació per tal que el títol mundial s'hagi de decidir a València.

El català ara té onze punts d'avantatge. A València, si Marquez puja al podi o acaba la cursa davant de Miller serà campió.

La cursa ha estat caracteritzada pel pilotatge agressiu de Miller, que ha arribat al límit en el contacte amb Márquez. Finalment, el català s'ha estimat més no jugar-se-la i ha anat perdent posicions. El tercer lloc del podi ha estat per al seu company d'equip, Àlex Rins

Anar al contingut