Marc Márquez a Sepang
Motociclisme

Marc Márquez suma la dotzena victòria de la temporada en MotoGP i iguala el rècord de Mick Doohan

Marc Márquez s'ha imposat en el Gran Premi de Malàisia de MotoGP i amb aquesta victòria ja n'acumula dotze en una sola temporada, amb la qual cosa s'emparella amb tota una llegenda com Mick Doohan, a qui fins i tot pot superar si guanya en l'última cursa de l'any a Xest.

Actualitzat

Marc Márquez s'ha imposat en el Gran Premi de Malàisia de MotoGP i amb aquesta victòria ja n'acumula dotze en una sola temporada, amb la qual cosa s'emparella amb tota una llegenda com Mick Doohan, a qui fins i tot pot superar si guanya en l'última cursa de l'any a Xest. El català no ho ha tingut fàcil, perquè un Valentino Rossi molt fort l'ha pressionat durant una part important de la prova. Finalment, l'italià s'ha hagut de conformar amb el segon lloc i el seu company de Yamaha, Jorge Lorenzo, ha estat tercer.

La nota negativa del dia l'ha donat Dani Pedrosa, que ha caigut dues vegades i s'ha hagut de retirar. En l'altre extrem, Pol Espargaró ha fet un paper excepcional: ha acabat sisè, corrent infiltrat per la fractura que es va fer al peu en els entrenaments de dissabte. El seu germà Aleix ha fet vuitè.

Anar al contingut