Segona Divisió

El Girona també es cruspeix el Mirandés (3-0) i continua com a líder en solitari

El Girona ha guanyat el Mirandés a Montilivi (3-0) i se situa com a líder en solitari de la lliga per segona setmana seguida. Felipe Sanchón, a la primera part i des del punt de penal, ha anotat el primer gol del partit, i Fran Sandaza i Bordas, a la segona, han arrodonit el marcador blanc-i-vermell. El Mirandés ha acabat el partit amb dos homes menys.

El Girona ha trobat el premi a la intensitat en només divuit minuts. Una passada de Pere Pons a Fran Sandaza ha acabat amb el davanter al terra per l'entrada de Razak. El porter del Mirandés ha vist la targeta vermella i l'àrbitre ha assenyalat la pena màxima. Felipe, al minut 20, ha transformat el penal; el segon gol que anota des dels onze metres aquesta temporada. Els blanc-i-vermells, amb superioritat numèrica, i en estat de gràcia ho han provat amb un teva meva entre Felipe i Cifuentes que ha acabat amb la pilota allunyada pel porter Imanol Elias. L'equip de Carlos Terrazas ho ha provat amb una falta lateral que Caneda ha intentat rematar però Becerra ha pogut blocar.

A la segona, el Girona ha jugat a tres quarts de camp i ha provat una i altra vegada anotar el segon. El primer avís seriós ha arribat en només cinc minuts quan Imanol Elias i el travesser han refusat la rematada de Sandaza. El davanter, però, ha demostrat dos minuts més tard amb una jugada individual la seva qualitat superant el porter del Mirandés per marcar el segon. Al Mirandés el partit li ha fet encara més pujada quan al 68 Álvaro Corral ha vist la vermella per una entrada a Jandro a la frontal de l'àrea. El de Mieres ha transformat la falta sense èxit. Cifuentes i Bordas davant del porter han pogut ampliar l'avantatge. I el manresà ho ha aconseguit al minut 82 gràcies a una centrada de Juncà que ha acabat amb una volea. El Girona, amb 23 punts, continua com a líder en solitari de la Lliga per segona setmana consecutiva.