Espanyol

L'Espanyol no aconsegueix transformar el seu clar domini sobre el Deportivo en gols (0-0)

Espanyol i Deportivo han empatat a 0. Els espanyolistes han dominat i han tingut moltes oportunitats de marcar, però la bona tarda del porter visitant els ha deixat sense gols. L'equip ha notat la baixa del seu millor davanter, el lesionat Sergio García, per resoldre una de les seves ocasions.

Espanyol i Deportivo han empatat a 0. Els espanyolistes han dominat i han tingut moltes oportunitats de marcar, però la bona tarda del porter visitant els ha deixat sense gols. L'equip ha notat la baixa del seu millor davanter, el lesionat Sergio García, per resoldre una de les seves ocasions. A la seva absència en l'onze titular s'ha afegit la de Felipe Caicedo, per decisió tècnica. L'entrenador Sergio González ha decidit reforçar el seu mig del camp donant minuts a Àlex Fernández i jugant amb només un davanter, Stuani. L'Espanyol ha assolit el control del joc davant un Deportivo sense arribada.

La primera ocasió clara dels locals ha arribat en el minut 11 després d'una caiguda de Stuani en el límit de l'àrea. L'uruguaià ha reclamat penal però Velasco Carballo l'ha xiulada fora. En el xut de falta posterior de Lucas Vázquez la pilota ha sortit fregant el travesser. Deu minuts més tard Colotto ha estat a punt de sorprendre el porter Fabricio amb una rematada de xilena. En el minut 30 el que ha provat sort ha estat Montañés amb un xut desviat a córner. Ja en el temps de descompte de la primera part, la pilota li ha arribat a Lucas Vázquez en el punt de penal, però no l'ha colpejat bé.

En l'inici de la segona meitat el Deportivo ha intentat avançar les seves línies. L'espanyolista Stuani, però, ha estat a punt d'aprofitar una mala passada d'Insua al seu porter per marcar en el minut 54. Cinc minuts més tard, Fabricio ha enviat a córner una rematada de cap de Stuani a una centrada de Víctor Sánchez. En el minut 60, entre dos xuts amb perill de Lucas Vázquez, Àlex Fernández ha deixat el seu lloc en el camp a Caicedo. Els gallecs tornaven a estar tancats al seu camp.

L'equatorià ha tingut la seva primera oportunitat en el minut 70, una rematada de cap que ha fet volar Fabricio. Les ocasions es succeïen a la porteria visitant, però la bona feina del porter del Deportivo ha evitat el gol. L'equip gallec ha sortit en busca del triomf en els últims 10 minuts del partit, davant un Espanyol que ha començat a pensar a conservar un punt i no a sumar-ne tres. I al final, un punt ha sumat.