Futbol

El Llagostera esgarrapa un punt a Lugo en un partit incert fins a l'últim minut (1-1)

La U. E. Llagostera ha sumat un punt de mèrit contra un rival molt sòlid, el C. D. Lugo, aquest diumenge a l'estadi d'Anxo Carro. L'equip català s'ha vist per sota en el marcador i no s'ha rendit. Fins i tot ha estat a punt d'emportar-se la victòria en l'últim minut.

El partit ha començat viu al mig camp, però les arribades a totes dues porteries han estat discretes i, a poc a poc, el joc s'ha anat ensopint. La lesió de David López, que ha hagut de ser atès i substituït per Iago Díaz, ha actuat d'interruptor de desconnexió.

Al minut 58, el mateix Díaz ha estat el responsable de mig gol per als locals, un xut enverinat des de la frontal amb prou feines ha permès a René fer un refús somort, que Luis Fernández, en posició de '9' pur, només ha hagut d'empènyer cap a la xarxa.

El gol ha arribat en el pitjor moment per al Llagostera, que havia començat a assajar xuts llargs i Jordi López, Guerra i Ruyman han estat a punt de sorprendre el porter gallec. La insistència ha estat tímida, però ha donat el seu fruit, aquesta vegada dins l'àrea. Assistit per Querol, Sergio León ha definit amb molta habilitat per empatar al minut 79.

L'últim quart d'hora podia haver decantat el partit cap a qualsevol de les dues bandes. Ho ha intentat més el Lugo, bolcat sobre l'àrea dels gironins, que també han tingut un parell d'ocasions de córrer a la contra. La gran ocasió del partit ha estat de Jorge García en el temps afegit, amb un cop de cap que ha fregat el pal.

Al final no hi ha hagut més sort per a ningú i el repartiment de punts ha semblat just. Al Llagostera li val per mantenir-se a tocar de la zona de salvació, amb 9 punts. El Lugo, amb 14, quedarà desè.