Segona Divisió

El Barça B no troba el camí a Tenerife i marxa de l'Heliodoro Rodríguez amb les mans buides (2-0)

Després de la golejada amb l'Alcorcón, el Barça B ha tornat a mostrar una altra cara a Tenerife, d'on n'ha marxat amb una derrota (2-0). Suso i Ifrán han estat els autors dels gols canaris davant d'un conjunt blaugrana que ha acabat amb un home menys per l'expulsió de Patric al minut 80.

Amb Sandro com a principal novetat en el conjunt dirigit per Eusebio, el filial blaugrana ha sortit a l'Heliodoro Rodríguez López. Ortolá ha salvat les envestides del Tenerife, que en el minut 19 ja ha disposat de la primera oportunitat clara. Pocs minuts després, Suso -després d'una acció individual des de la banda- ha enviat una pilota a l'escaire de la porteria impossible per a Ortolá amb la qual ha marcat el primer gol. La primera acció amb cert perill dels blaugrana ha estat una rematada de Kaptoum a una centrada d'Adama en el minut 31. Ortolá, l'home més destacat del partit, ha tornat a salvar els mobles amb una mà a una rematada d'Ifrán. Al minut 43, una entrada de Vitolo a Sandro ha acabat amb el davanter blaugrana al terra i amb una picabaralla sobre del terreny de joc.

A l'inici de la segona, Sandro s'ha quedat al vestidor pel cop rebut per l'entrada de Vitolo i el Tenerife, a través d'Ifrán, ha donat un altre ensurt. Ortolá, per baix amb una mà, ha tret una pilota de Ricardo. Tant ho ha intentat l'equip canari que Ifrán, després d'una jugada amb una pilota centrada des de la cantonada i diversos rebots dins l'àrea, ha marcat el segon. El Barça B s'ha quedat amb un home menys a deu minuts del final quan Patric ha vist la vermella directa per una entrada sobre Guarrotxena. Sense idees, els blaugrana han acabat sumant la quarta derrota d'aquesta temporada.