Andy Murray mostra la seva ràbia després d'un punt guanyat. (Foto: EFE)
Tenis

Andy Murray s'imposa a Tommy Robredo en una final històrica al València Open, resolta per 3-6, 7-6 (9) i 7-6 (10)

Andy Murray s'ha proclamat campió del València Open en un partit agònic i, sobretot, espectacular, contra Tommy Robredo. El resultat de 3-6, 7-6 (9-7) i 7-6 (10-8) parla per ell mateix sobre una final d'aquelles que l'afició recorda durant temps. El tenista català s'ha adjudicat el primer set amb una certa autoritat i, després, el joc ha passat a una línia d'igualtat estable, que l'escocès només ha pogut decantar al seu favor en dos llargs "tie breaks"

Actualitzat

Andy Murray s'ha proclamat campió del València Open en un partit agònic i, sobretot, espectacular, contra Tommy Robredo. El resultat de 3-6, 7-6 (9-7) i 7-6 (10-8) parla per ell mateix sobre una final d'aquelles que l'afició recorda durant temps. El tenista català s'ha adjudicat el primer set amb una certa autoritat i, després, el joc ha passat a una línia d'igualtat estable, que l'escocès només ha pogut decantar al seu favor en dos llargs "tie breaks". Al final del partit, els dos jugadors, més que encaixar les mans, han caigut l'un en braços de l'altre, en part pel cansament a què s'han obligat mútuament, i en part per l'emoció de ser conscients que havien portat el seu tenis al nivell de l'excel·lència.

Murray ja sabia el que és guanyar el torneig valencià; ho havia fet per primera vegada l'any 2009. Pel que fa a Robredo, en marxarà amb un bon gust de boca malgrat la derrota. En guanyar les semifinals va arribar a la victòria 500 en el circuit professional, una marca a l'abast de molt pocs tenistes en la història.

Anar al contingut