Zidane, tres mesos de suspensió. (Foto: Reuters)
Zidane, tres mesos de suspensió. (Foto: Reuters)
Futbol

Zidane, sancionat amb tres mesos de suspensió per entrenar el Reial Madrid Castilla sense títol

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid Castella de la Segona Divisió, ha estat sancionat amb tres mesos de suspensió per exercir aquesta feina sense el títol necessari. El Madrid té ara deu dies per presentar al·legacions al comitè

Actualitzat

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid Castella de la Segona Divisió, ha estat sancionat amb tres mesos de suspensió per exercir aquesta feina sense el títol necessari. El Madrid té ara deu dies per presentar al·legacions al comitè.

El jutge de Competició, Francisco Rubio, ha decidit castigar Zidane per no tenir el títol del nivell 3, el necessari per entrenar a Espanya. El segon de l'exfutbolista al filial blanc, Santiago Sánchez, ha estat sancionat amb el mateix temps de suspensió. En el seu cas, per cedir el seu títol al francès perquè pogués entrenar.

Zidane ocupava formalment el càrrec d'ajudant de Santiago Sánchez, però de fet exercia com a primer entrenador, i per això el Comitè d'Entrenadors de la Real Federació Espanyola de Futbol va denunciar el cas a Competició. El Madrid té deu dies per presentar al·legacions al Comitè d'Apel·lació, i evitar així una dura sanció de tres mesos per a Zidane. Si no aconsegueix evitar el càstig, el club haurà de buscar un nou equip tècnic per al seu segon equip mentre duri la suspensió. Al conèixer la sanció, el Madrid ha emès un comunicat confirmant que esgotarà totes les vies jurídiques per evitar el càstig.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut