Anna Casarramona, jugadora de la selecció espanyola. (Foto: hockeyasturias.com)
Anna Casarramona, jugadora de la selecció espanyola. (Foto: hockeyasturias.com)
Hoquei Patins

L'Argentina apallissa Espanya (7-1) al Mundial femení d'hoquei patins

L'Argentina ha golejat Espanya per 7 a 1 a la segona jornada de la fase de grups del Mundial femení d'hoquei patins, que es disputa a la localitat francesa de Tourcoing. Després d'aquest resultat, les argentines s'han classificat per als vuitens de final. L'equip espanyol pot passar a la fase següent com a segon de grup.

Actualitzat

L'Argentina ha golejat Espanya per 7 a 1 a la segona jornada de la fase de grups del Mundial femení d'hoquei patins que es disputa a la localitat francesa de Tourcoing. El combinat sud-americà ha passat per sobre de l'espanyol amb un "hat-trick" de gols de Luchi Aguado i doblets de María Rodríguez i Daiana Silva. El gol de l'equip que entrena Alberto Mazón l'ha aconseguit Nara López, a deu segons del final.

Després d'aquests resultats, les argentines s'han classificat per a vuitens de final. Per assegurar-se el primer lloc del grup B, han de superar el Japó, un fluix combinat al qual Espanya va guanyar 10 a 0 a la primera jornada. L'equip espanyol pot passar a la fase següent com a segon de grup.

Anar al contingut