Campament 2 (6.600 m) de Ferran Latorre.
Campament 2 (6.600 m) de Ferran Latorre. (Foto:ferranlatore.com)
Esports

Ferran Latorre al K2, el "Temps d'aventura" d'aquest dimarts i dimecres al canal Esport3

Aquest dimarts i dimecres, a partir de les 22 h, el canal Esport3 oferirà un nou programa de "Temps d'aventura", presentat per Toni Real, que ens aproparà a l'alpinista Ferran Latorre, que ha tancat la temporada del 2014 amb un 8.000 més a la seva carrera.

Actualitzat

Aquest dimarts i dimecres, a partir de les 22 h, el canal Esport3 oferirà un nou programa de "Temps d'aventura", presentat per Toni Real, que ens aproparà a l'alpinista Ferran Latorre, que ha tancat la temporada del 2014 amb un 8.000 més a la seva carrera. Ja en són 10, però aquest no ha estat el més fàcil. El K2 (8.611 metres) és la segona muntanya més alta del món, però la més difícil de fer. Les imatges i el seu relat permeten viure la seva expedició en primera persona.

Recordem que en declaracions a TV3, tot just arribat de l'expedició, Latorre ja va parlar de l'experiència viscuda. Aquesta aventura el va portar al límit, fins al punt que l'endemà va morir un amic seu, Miguel Ángel Pérez. Latorre va passar de l'alegria de pujar al K2 a un fortíssim sotrac emocional: "Content no ho puc estar. Canviaria qualsevol K2, qualsevol vuit mil que he fet, perquè ell estigués entre nosaltres."

"Temps d'aventura" és el programa que, des de fa tretze anys, Televisió de Catalunya dedica als esports que es fan en plena natura.

 

Anar al contingut