Futbol

Mascherano rep el premi Memorial Aldo Rovira com a millor jugador de la darrera temporada

Javier Mascherano ha rebut el premi Memorial Aldo Rovira com a millor jugador del Barça de la temporada 2013-2014. El jurat ha destacat l'esperit col·lectiu del joc del migcampista i el seu compromís durant la temporada com els principals valors a l'hora d'atorgar-li el premi.

Actualitzat

Javier Mascherano ha rebut el premi Memorial Aldo Rovira com a millor jugador del Barça de la temporada 2013-2014. El jurat està format per representants dels mitjans de comunicació i presidit per Josep Lluís Rovira, pare d'Aldo Rovira, soci del club mort ara fa cinc anys en un accident quan estava destinat a ser membre de la candidatura de Sandro Rosell a la presidència del club.

A l'acte hi han participat el president Josep Maria Bartomeu, el president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies i el de l'Agrupació de Jugadors, Ramon Alfonseda.

El jurat ha destacat l'esperit col·lectiu del joc del migcampista i el seu compromís durant la temporada com els principals valors a l'hora d'atorgar-li el premi. En passades edicions el guardó va ser per a Leo Messi, que el va guanyar en tres ocasions (2010, 2011 i 2013), i Abidal (2012).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut