Futbol

Messi, Munir i Eto'o, candidats al millor gol de la història de la UEFA

Messi, Munir i Eto'o són candidats al millor gol de la història de la UEFA. Com a homenatge pels seus 60 anys, aquest organisme ha anunciat els 60 millors gols de la història de les seves competicions.

Actualitzat

La UEFA ja ha anunciat els 60 millors gols de la història de les seves competicions: la Champions League, la UEFA Europa League, l'Eurocopa i l'antiga Copa de la UEFA. Aquest acte servirà com a homenatge dels 60 anys que complirà aquest organisme.

Entre els 60 seleccionats, hi podem trobar tres gols que han fet tres davanters jugant amb el Barça. Aquests jugadors són Leo Messi, Munir el-Haddadi i Samuel Eto'o.

Leo Messi ha estat nominat pel gol que va fer al Bernabéu en les semifinals de la Champions League 2010-11 en un partit que el Barça va guanyar per 0-2. Munir ha entrat a la llista gràcies al gol que va marcar des del mig del camp en la final de la UEFA Youth League contra el Benfica, aquest mateix any. Samuel Eto'o, per la seva banda, està nominat per un gran gol que va culminar una jugada entre Messi i Ronaldinho al camp del Panathinaikos en la Champions League 2005-2006. El millor gol s'elegirà a través d'una enquesta activa fins al 25 de novembre.

Els 60 millors gols de la història de la UEFA es poden veure en aquest enllaç.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut