Mandjukic no guarda bons records de Guardiola. (Foto: Reuters)
Mandjukic no guarda bons records de Guardiola. (Foto: Reuters)
Futbol

Mandzukic: "Guardiola no em va tractar amb respecte, no vull algú així a la meva vida"

Mario Mandzukic, en una entrevista al rotatiu croat "Sportske Novosti", ha explicat la seva mala relació amb Pep Guardiola, que va fer que decidís abandonar el Bayern. El davanter croat ha afirmat que no encaixava en la filosofia de l'entrenador català.

Actualitzat

Mario Mandzukic, en una entrevista al rotatiu croat "Sportske Novosti", ha parlat de la seva sortida del Bayern de Munic. El davanter de l'Atlètic de Madrid afirma que Pep Guardiola el va decepcionar i no el va tractar amb respecte. El croat explica que es va esforçar per adaptar-se al nou estil de Guardiola, però que finalment va haver d'abandonar el club i marxar a l'Atlètic.

"Guardiola em va decepcionar, no em va tractar amb respecte. No em va deixar convertir-me en el màxim golejador de la Bundesliga", explica Mandzukic en aquesta entrevista. El croat afegeix que: "Guardiola va prendre la decisió de no jugar amb mi a la final de la Copa Alemanya. No va voler que guanyés el títol de màxim golejador, i per això no em va deixar jugar al final de la temporada. No era important per a mi, però m'ho vaig prendre com una falta de respecte. Hauria tingut més sentit si m'hagués dit que no encaixava en la seva filosofia." Mandzukic no guarda bons records de Pep Guardiola, i ha volgut deixar-ho clar a aquesta entrevista al diari "Sportske Novosti".

No és el primer cas de conflicte entre el de Santpedor i un davanter del seu equip, i és que Zlatan Ibrahimovic i Samuel Eto'o ja van viure la falta de "feeling" amb l'entrenador català.

 

Anar al contingut