Pol Espargaró va caure en els entrenaments del G. P. de Malàisia. (Foto: EFE)
Pol Espargaró va caure en els entrenaments del G. P. de Malàisia. (Foto: EFE)
Motociclisme

Pol Espargaró no passarà pel quiròfan per operar-se de la fractura del peu esquerre

Pol Espargaró no haurà de passar pel quiròfan per tractar-se la fractura del segon metatarsià del peu esquerre. El petit dels Espargaró es va lesionar en caure en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia. El pilot de Yamaha aprofitarà aquesta setmana de descans abans del G. P. de València de l'altre cap de setmana per reduir la inflamació del peu.

Actualitzat

Pol Espargaró no haurà de passar pel quiròfan per tractar-se la fractura del segon metatarsià del peu esquerre. El petit dels Espargaró es va lesionar en caure en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia. Tot i la lesió, el pilot de MotoGP va participar en la cursaque va acabar en la sisena posició.

Espargaró s'ha sotmès aquest dimecres a una exploració mèdica a Barcelona, a càrrec del doctor Xavier Mir, i s'ha descartat l'operació. El pilot de Yamaha aprofitarà aquesta setmana de descans abans del G. P. de València de l'altre cap de setmana per reduir la inflamació del peu. Dimecres, abans de viatjar a València, se li faran noves radiografies. La fractura trigarà unes quatre setmanes a curar-se del tot.

Anar al contingut