Futbol

El Sevilla guanya clarament el Sabadell (1-6) i el deixa sense opcions per al partit de tornada de setzens de Copa

El Sevilla ha fet valer la seva eficàcia ofensiva per golejar el Sabadell en l'anada dels setzens de la Copa del Rei (1-6). Els vallesans li han disputat el control del joc al colíder de la Primera Divisió durant la primera part, però, conforme passaven els minuts i anava encaixant gols, l'equip locals ha anat reculant.

El Sevilla ha fet valer la seva eficàcia ofensiva per golejar el Sabadell en l'anada dels setzens de la Copa del Rei (1-6). L'equip de Segona li ha disputat el control del joc al colíder de la Primera Divisió durant la primera part, però, conforme passaven els minuts i anava encaixant gols, l'equip vallesà ha anat reculant.

El primer gol del partit ha arribant en un servei de córner en el minut 29. El seu autor ha estat el francès del Sevilla Kolodziejczak. En el minut 42 ha arribat el segon gol visitant. Aspas ha xutat per tancar una bona jugada del seu equip, però la pilota ha tocat en un defensa. El mateix Aspas ha aprofitat el rebot per enganxar un xut de volea imparable.

En el minut 60, Aspas ha marcat el seu segon gol de la nit. Després de no culminar sol davant de Nauzet, el rebot de la pilota ha tornat a afavorir el jugador gallec, que ha definit davant els defensors amb gran habilitat. En el minut 65, Gameiro ha marcat el quart gol dels andalusos gràcies a un penal provocat per Reyes.

Aspas hauria pogut firmar el seu hat-trick en el minut 69, però el xut del davanter ha anat al pal de la porteria del Sabadell. Un minut més tard, el xut de Reyes des de fora de l'àrea local sí que ha acabat dintre de la porteria de Nauzet. L'equip local ja feia estona que s'anava dissolent i facilitant la feina al rival. Forgas ha marcat el gol dels vallesans en una de les poques arribades a la porteria andalusa del seu equip, en el minut 75. Ja en el temps de descompte, Aspas ha aconseguit finalment el seu tercer gol gràcies a un penal que li ha fet el porter Nauzet.