Espanyol

L'autocar de l'Espanyol, tunejat amb la sigla FCB al sostre per error, indigna els seguidors periquitos

L'Espanyol ha viscut un episodi curiós amb l'autocar que ha dut les jugadors i el cos tècnic a Montilivi. En arribar a l'estadi, un aficionat l'ha fotografiat i s'ha adonat que al sostre hi havia pintades les sigles FCB. A la segona part, en canvi, havien desaparegut. L'empresa propietària del vehicle el fa servir amb el Barça B i d'aquí l'error, pel qual ha demanat disculpes en un tuit.

Actualitzat

L'Espanyol ha viscut un episodi curiós amb l'autocar que ha dut els jugadors i el cos tècnic a Montilivi. En arribar a l'estadi, un aficionat l'ha fotografiat i s'ha adonat que al sostre hi havia pintades les sigles FCB. 

Tot l'enrenou ha començat quan un seguidor ha fet una foto de l'autocar i l'ha penjat al seu compte de Twitter (@Juli_Juil) :

 

 

 

Els aficionats de l'Espanyol que ho han vist han posat el crit al cel i, veient l'allau de crítiques, l'empresa propietària de l'autobús Autopullman Padrós ha decidit "netejar" el sostre del vehicle durant la primera part. A la segona, les sigles FCB ja havien desparegut com ha piulat el mateix usuari:

 

 

No contenta amb això, Autopullman Padrós ha demanat perdó a través del seu compte de twitter:

 

Després del partit el president de l'Espanyol, Joan Collet, ha aclarit que aquesta empresa no era la que habitualment feia servir el club i que l'error venia per haver reutilitzat un autocar que normalment fa servir el Barça B.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut