L'espontani encarant-se amb Ribéry a Hamburg. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic passa a la Copa alemanya, mentre que el Manchester City cau a l'anglesa

El Bayern de Munic de Pep Guardiola, actual campió de Copa, ha eliminat l'Hamburg (1-3), penúltim de la Bundesliga que ara s'ha quedat sense el consol d'aquesta competició. En aquest duel, un espontani ha saltat a la gespa i ha colpejat la cara de Ribéry amb una bufanda. A Anglaterra, el Manchester City, a més de quedar eliminat, ha vist com es lesionava David Silva.

El Bayern de Munic de Pep Guardiola, actual campió de Copa, ha eliminat l'Hamburg (1-3), penúltim de la Bundesliga que ara s'ha quedat sense el consol d'aquesta competició. En aquest duel, un espontani ha saltat a la gespa i s'ha encarat amb Frank Ribéry. El Bayern Leverkusen ha hagut d'arribar als penals per eliminar un equip de regional, el Magdeburg, després que el partit ha acabat amb empat a 2.

Cau el Manchester City

El Manchester City, vigent campió de la Copa de la Lliga, ja no podrà defensar el seu títol desprès de quedar eliminat davant del Newcastle (0-2) en vuitens de final. Rolando Aarons, en el minut 6, i Moussa Sissoko, en el 76, han estat els autors dels gols. El City, a més d'encadenar tres derrotes en els seus últims tres partits en diverses competicions, ha perdut per lesió David Silva. El migcampista ha estat substituït en el minut 8 de joc amb molèsties en un genoll, quatre dies abans del derbi contra el Manchester United.

Pluja de gols a Holanda, emoció a França

Les golejades més grans a les diferents Copes europees s'han vist a Holanda. El PSV ha guanyat 1 a 5 l'Almere City, el Groningen ha apallissat 1 a 8 el Plevo Boys, amb 4 gols de Michael de Leeuw, l'AZ Alkmaar ha superat el GVVV Veenendaal  0 a 5 i el Zwolle li ha fet un set al HHC (6-1).

A França, el Metz ha vist com el Niça neutralitzava el seu avantatge de 0 a 3 gols per acabar el partit amb empat a 3. L'ensurt, però, no ha estat complet. El Metz ha passat a vuitens en els penals després d'una pròrroga sense gols.