L'equip que transmetrà el dissetè Gran Premi de la temporada de la Fórmula 1.
Fórmula 1

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del G. P. dels EUA de Fórmula 1. Santi Faro conduirà l'equip que transmetrà el dissetè Gran Premi de la temporada de Fórmula 1.

Actualitzat
Santi Faro liderarà l'equip que transmetrà el dissetè Gran Premi de la temporada de la Fórmula 1, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de les Amèriques.

Aquesta setmana, la Fórmula 1 canvia de continent i arriba a Amèrica, concretament a Austin, on per tercer any consecutiu se celebrarà el Gran Premi dels Estats Units. Les dues anteriors curses les van guanyar l'actual campió del món, Sebastian Vettel, i l'actual líder de la classificació, Lewis Hamilton. El final del campionat s'apropa i la lluita entre Rosberg i Hamilton està assegurada. Els dos pilots de Mercedes volen la victòria i apropar-se més a alçar-se amb la victòria final.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a Texas, EUA.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del G. P. dels EUA seran els següents:

DIVENDRES 31

Canal Esport3 a les 15.55, primera sessió entrenaments lliures
Canal Esport3 a les 19.55, segona sessió entrenaments lliures

DISSABTE 1

Canal Esport3 a les 15.55, tercera sessió entrenaments lliures
TV3 a les 18.30, sessió de qualificació

DIUMENGE 2

Canal Esport3 19.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3 a les 20.45, la dissetena cursa del Mundial en directe

Aquesta temporada s'amplia la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin. Amb l'aplicació ESPORT3, es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.

Anar al contingut