Ferdinand, un altre tuit amb sanció. (Foto: Reuters)
Ferdinand, un altre tuit amb sanció. (Foto: Reuters)
Futbol

Tres partits de sanció a Rio Ferdinand per insultar amb llenguatge sexista a través de Twitter

El jugador del Queens Park Rangers Rio Ferdinand ha estat sancionat per insultar un aficionat a través de Twitter. La Federació Anglesa ha castigat el jugador amb tres partits i haurà de pagar una multa de 25.000 lliures

Actualitzat

El jugador del Queens Park Rangers Rio Ferndinand ha estat sancionat per la Federació Anglesa amb tres partits de suspensió i una multa de 25.000 lliures per insultar un aficionat a través de Twitter. Segons la federació, el jugador va utilitzar expressions "insultants" i amb "referència de gènere" en un tuit  de l'1 de setembre on contestava a un aficionat que demanava fitxar un nou defensa central per al QPR. El futbolista va fer servir la paraula "sket", que és un sinònim de "prostituta".

La Federació Anglesa, a més de castigar Ferdinand, ja ha advertit al jugador de cara a les seves futures conductes. Amb aquesta sanció, el jugador anglès es perdrà els partits contra el Chelsea, el Manchester City i el Newcastle. No és la primera vegada que sancionen Rio Ferdinand per culpa dels seus comentaris a Twitter (el 2012, amb el Manchester United, ja va ser multat per aquest motiu). El futbolista, de 35 anys, ha anunciat aquesta setmana, abans de conèixer la seva sanció, que es retirarà a final de temporada.

 

Anar al contingut