Sergio torna a l'equip després de dos partits absent. (Foto: RCDEspanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol deixa enrere la Supercopa catalana i ja pensa en l'Elx

L'endemà de la Supercopa de Catalunya, l'Espanyol ha tornat als entrenaments de cara al partit a Elx de diumenge a la nit. Sergio García ha continuat amb el treball individualitzat, alternant parts de la sessió amb la resta del grup. La recuperació del seu trencament fibril·lar va pel bon camí

Actualitzat

L'endemà de la Supercopa de Catalunya, l'Espanyol ha tornat als entrenaments de cara al partit a Elx de diumenge a la nit. Sergio García ha continuat amb el treball individualitzat, alternant parts de la sessió amb la resta del grup. La recuperació del seu trencament fibril·lar va pel bon camí, tot i que la seva evolució es valorarà dia a dia.

Lanzarote, que aquest dimecres no va entrar a la convocatòria de la Supercopa a causa d'una bursitis a l'espatlla dreta, també ha treballat al marge. Jairo es va retirar del partit contra el F. C. Barcelona amb una distensió a l'espatlla dreta, però aquest dijous s'ha pogut entrenar amb la resta de companys.

Anaitz Arbilla, autor del gol que va permetre a l'Espanyol empatar a la Supercopa catalana, ha dit que "fer aquest gol davant el Barça i en una final de la Supercopa és per estar molt emocionat. Estic content perquè, després de diverses setmanes, jugar un partit de competició és bo. Es va fer un bon treball i el gol és una injecció de moral".

Anar al contingut