L'autocar de l'Espanyol, amb les sigles del Barça al sostre. (Foto: Twitter)
L'autocar de l'Espanyol, amb les sigles del Barça al sostre. (Foto: Twitter)
Espanyol

L'empresa de l'autocar de l'Espanyol es disculpa per l'errada "imperdonable" de portar les sigles del F. C. Barcelona al sostre

El director de l'empresa responsable dels autocars de l'Espanyol ha demanat perdó per l'error "imperdonable" de portar les sigles del F. C. Barcelona al sostre. La companyia treballa amb els blanc-i-blaus des de fa 25 anys i és la primera vegada que s'ha trobat en aquesta situació.

Actualitzat

El director d'Autopullman Padrós ha emès un comunicat demanant perdó al R. C. D.  Espanyol i a la seva afició per cometre l'error de no treure les sigles del F. C.  Barcelona del sostre de l'autocar que portava els jugadors de l'Espanyol. Josep Padrós, el director de l'empresa, ha explicat a la nota que "una vegada ens vam adonar de la incidència, van prendre les mesures oportunes per solucionar-la". Padrós ha confirmat que el viatge de tornada ja es va fer sense les sigles al sostre.

Les causes de l'error, segons ha explicat el director d'Autopullman Padros, estan relacionades amb un problema tècnic que no va permetre tenir un nou autocar exclusiu per a l'Espanyol. L'empresa de Padrós col·labora amb el club des de l'any 1989, i és la primera vegada que s'ha trobat amb aquesta situació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut