Eurolliga

El Barça vol evitar sorpreses davant un desconegut PGE Turow polonès, aquest vespre per Esport3

El F. C. Barcelona, encara invicte a Europa i a la Lliga ACB, afrontarà aquest divendres (20.45, en directe per Esport3) la visita del PGE Turow Zgorzelec, el rival més desconegut del competit grup B de l'Eurolliga. L'objectiu dels de Xavi Pascual és clar: sumar la tercera victòria i ratificar el seu bon començament de temporada.

Actualitzat

El F. C. Barcelona, encara invicte a Europa i a la Lliga ACB, afrontarà aquest divendres (20.45, en directe per Esport3) la visita del PGE Turow Zgorzelec, el rival més desconegut del competit grup B de l'Eurolliga. L'objectiu dels de Xavi Pascual és clar: sumar la tercera victòria i ratificar el seu bon començament de temporada.

La presència de Navarro és l'únic dubte amb vistes al partit contra l'equip polonès, un rival que, malgrat que encara no coneix la victòria a l'Eurolliga, ha posat en dificultats dos històrics com el Panathinaikos grec i el Fenerbahce Ülker, d'Istanbul.

Entrenat pel serbi Miodrag Rajkovic, el PGE Turow té una plantilla formada principalment per jugadors polonesos, si bé dos dels seus homes més destacats són els nord-americans Mardy Collins (21,5 punts i 6,5 rebots de mitjana) i Tony Taylor (10,5 punts). Tot això, sense oblidar la bona tasca del pivot polonès Damian Kulig, que ha completat un bon començament de l'Eurolliga amb una mitjana de 20 punts i 7,5 rebots.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut