Futbol

Barça B-Sporting, Sabadell-Mirandés i Valladolid-Girona, aquest cap de setmana per Esport3

Aquest cap de setmana el canal Esport3 oferirà tres dels quatre partits dels equips catalans a la Segona Divisió A. Dissabte, a les 18 hores, el Barça B rep l'Sporting al Miniestadi i a les 20 hores, el Sabadell s'enfronta amb el Mirandés a la Nova Creu Alta. Diumenge, a les 17 hores, el Girona defensarà el liderat en la visita al Nuevo José Zorrilla de Valladolid.

Actualitzat

Barça B-Sporting

Aquest dissabte, a les 17.55, el canal Esport3 transmetrà en directe des del Miniestadi l'enfrontament entre el Barça B i l'Sporting. El Barça B rep la visita de l'Sporting d'Abelardo al Miniestadi amb l'objectiu de passar pàgina de la derrota de Tenerife. Eusebio, sense Patric per sanció i Kaptoum per lesió, ja ha avisat què cal vigilar del conjunt asturià, l'únic equip invicte de Primera i Segona Divisió. Mentre que Munir continua a les ordres de Luis Enrique, Eusebio pot comptar amb Sandro i té les novetats d'Ondoa, Pol Calvet, Maxi Rolón i Robert Costa. La transmissió serà de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

Llagostera-Racing

En l'únic partit no televisat per Televisió de Catalunya, el Llagostera jugarà davant l'afició amb el Racing de Santander, un vell conegut en el "play-off" d'ascens de la passada temporada. L'equip gironí, que necessita la victòria contra un rival directe per sortir de la zona de descens, té les baixes de Robert Simón i Enric Pi.

Sabadell-Mirandés

A les 19.55 serà el torn del Sabadell-Mirandés. El Sabadell vol refer-se de la desfeta de la Copa del Rei contra el Sevilla amb una victòria davant del Mirandés. Miquel Olmo, que ha convocat 20 jugadors, continua sense Cristian i Tamudo, però recupera Hidalgo i Javi Hervás. Els comentaris des de l'Estadi de la Nova Creu Alta seran de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.

Valladolid-Girona

Diumenge, a les 16.55, el Girona visitarà el camp del Valladolid. El líder i el segon classificat, cara a cara en un interessant partit on el Girona no vol deixar escapar la primera posició de la classificació i el Valladolid el pot superar si aconsegueix la victòria. Els gironins tenen la baixa segura d'Aday i el dubte de Coris. Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo seran els encarregats d'explicar tot el que passi a l'estadi José Zorrilla.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut