Parreira (d) escoltant-se Scolari a la banqueta del Brasil. (Foto: Reuters)
Futbol

Parreira compara la derrota del Brasil per 7-1 davant Alemanya amb els atemptats de l'11-S

L'entrenador de futbol Carlos Alberto Parreira, assistent de Luiz Felipe Scolari en la selecció brasilera, ha comparat la derrota de la 'canarinha' contra Alemanya per 7-1 amb els atemptats de l'11 de setembre del 2001 al World Trade Centre de Nova York.

Actualitzat

L'entrenador de futbol Carlos Alberto Parreira, assistent de Luiz Felipe Scolari en la selecció brasilera, ha comparat la derrota de la 'canarinha' davant Alemanya per 7-1 amb els atemptats de l'11 de setembre del 2001 al World Trade Centre de Nova York.

En una entrevista al canal SportTV, el tècnic ha dit: "No t'ho podies creure. Era igual que allò de les Torres Bessones. Veies com destruïen la primera torre, després, la segona. Semblava una ficció. No era realitat. Tot va ser molt ràpid, no hi va haver temps a fer res. Jo em pensava que amb el cinquè gol s'aturaria".

Aquestes declaracions han generat una allau de desaprovacions a les xarxes socials al Brasil. Els seus compatriotes han censurat la comparació, que sembla que posa al mateix nivell un esdeveniment futbolístic amb uns actes terroristes en els quals van morir milers de persones.

El 7-1 esmentat és la derrota més gran que mai ha encaixat el Brasil, i va suposar l'eliminació en les semifinals del Mundial 2014, del qual era l'amfitrió.

Anar al contingut