Futbol

El Reial Madrid, amb els dubtes de Pepe i Modric, vol allargar la ratxa triomfal a Granada

El Reial Madrid jugarà aquest dissabte contra el Granada al Nuevo Los Cármenes a les 4 de la tarda. L'equip de Carlo Ancelotti buscarà la que seria la seva onzena victòria consecutiva i pressionar al màxim el Barça, que jugarà contra el Celta al Camp Nou

Actualitzat

El Reial Madrid jugarà aquest dissabte contra el Granada al Nuevo Los Cármenes a les 4 de la tarda. L'equip de Carlo Ancelotti buscarà la que seria la seva onzena victòria consecutiva i pressionar al màxim el Barça, que jugarà contra el Celta al Camp Nou.

Pendent de les molèsties de Pepe i Luka Modric. Així està Carlo Ancelotti abans del partit contra el Granada. Amb Cristiano Ronaldo en estat de gràcia i l'eufòria pel triomf al clàssic contra el Barça, els blancs busquen allargar la seva ratxa triomfal. Si el Madrid guanya serà líder provisional a l'espera del que facin el Barça i el Sevilla en els seus respectius partits.

El Granada afronta el partit en plena crisi de resultats i ja encadena cinc jornades sense guanyar. Joaquín Caparrós, que ha perdut els nervis en la roda de premsa prèvia, no podrà comptar amb Fran Rico, baixa per acumulació de targetes, i Piti, amb problemes musculars.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut