Mike Tyson ho ha revelat en una entrevista radiofònica. (Foto: Reuters)
Boxa

L'exboxejador Mike Tyson revela que va ser víctima d'abusos sexuals quan tenia set anys

L'exboxejador Mike Tyson ha assegurat que va ser víctima d'abusos sexuals quan tenia set anys, un incident que va revelar en una entrevista radiofònica que va concedir aquesta setmana al programa "Opie Radio", de la cadena SiriusXM

Actualitzat

L'exboxejador Mike Tyson ha assegurat que va ser víctima d'abusos sexuals quan tenia set anys, un incident que va revelar en una entrevista radiofònica que va concedir aquesta setmana al programa "Opie Radio", de la cadena SiriusXM.

L'emissora va publicar un vídeo amb les declaracions de l'esportista retirat que ha començat a circular pels mitjans nord-americans i en el qual Tyson és preguntat pel succés. "Un home em va assetjar i va abusar sexualment de mi", va dir l'excampió dels pesos pesants, que va explicar que era un home gran que el va agafar quan ell era al carrer. Tyson va explicar que va aconseguir desfer-se de l'assetjador i va marxar corrents.

Tyson ha explicat que va ser un abús puntual, que mai més no va tornar a veure l'assaltant i que tampoc va denunciar a les autoritats el que havia passat. L'exboxejador no tenia molt clar què recordava dels fets, encara que va manifestar que no se sentia avergonyit.

Anar al contingut