Eurolliga

El Barça es desfà del Turow Zgorzelec després del descans i se situa líder en solitari del seu grup (86-67)

El Barça és el líder en solitari del seu grup de l'Eurolliga, amb tres victòries en tres partits, després d'haver derrotat el Turow Zgorzelec polonès per 86 a 67. Justin Doellman, amb 20 punts, tots abans del descans, ha estat el màxim anotador del partit.

El Barça és el líder en solitari del seu grup de l'Eurolliga, amb tres victòries en tres partits, després d'haver derrotat el Turow Zgorzelec polonès per 86 a 67. L'equip blaugrana, però, no ha pogut marcar diferències fins ben entrat el partit. Justin Doellman ha estat l'home més destacat dels de Xavi Pascual en el primer temps, ja que ha aconseguit sumar 20 punts. El nord-americà ha acabat sent el màxim anotador del partit, tot i no haver anotat ni un punt més després del descans (49-37).

El Barça, molt irregular en el seu joc, no s'ha pogut desempallegar del campió polonès fins a l'equador del tercer quart. Els 10 punts que ha sumat Álex Abrines, que fins aleshores no s'havia estrenat, han estat decisius per acabar amb la resistència visitant. El nord-americà Deshaun Thomas també ha estat un dels destacats al Barça, ja que ha anotat 16 punts. Per part del Turow, que encara no coneix la victòria en el seu debut a l'Eurolliga, el millor ha estat Damian Kulig, amb 19 punts.