Ricky Rubio, quatre anys més amb la samarreta del Timberwolves. (Foto: EFE)
Bàsquet

Ricky Rubio renova el contracte amb els Timberwolves i serà un dels bases més ben pagats de l'NBA

Minnesota van resoldre la incògnita que més inquietava la seva afició aquest inici de temporada. La nit de divendres va anunciar l'ampliació del contracte de Ricky Rubio, pel qual seguirà lligat a aquesta franquícia de l'NBA els pròxims quatre anys i percebrà 55 milions de dòlars. Un tracte que situa el base del Masnou entre els jugadors més ben pagats de la lliga nord-americana en la seva posició.

Actualitzat

A última hora, els Timberwolves de Minnesota van resoldre la incògnita que més inquietava la seva afició aquest inici de temporada. La nit de divendres van anunciar l'ampliació del contracte de Ricky Rubio, pel qual seguirà lligat a aquesta franquícia de l'NBA els pròxims quatre anys i percebrà 55 milions de dòlars. Un tracte que situa el base del Masnou entre jugadors més ben pagats de la lliga nord-americana en la seva posició.

L'equip de Minneapolis es troba en plena fase de reconstrucció després del traspàs de Kevin Love a Cleveland, i vol que Rubio sigui el líder absolut del projecte.

Als 24 anys, Ricky és un jugador que encara ha d'explotar a l'NBA. Quan hi va arribar, les expectatives que es van posar sobre ell eren altíssimes, però una gravíssima lesió de genoll va truncar la seva primera temporada. Ara per ara, continua convencent per la visió del joc i l'alta capacitat per recuperar pilotes, però ha de fer un salt qualitatiu en l'aspecte individual i el llançament. Precismanet, en el nou contracte hi ha una clàusula de bonificació d'un milió de dòlars si aconsegueix millorar l'encert de cara a cistella, que ara és del 37%.

La negociació d'aquest nou acord ha estat discreta, però s'ha allargat dos mesos i no s'ha rubricat fins a les últimes hores del termini que marca l'NBA per acceptar incorporacions o renovacions dins les plantilles. Rubio s'hauria convertit en agent lliure al final d'aquesta temporada, un risc que els Timberwolves no han volgut córrer.

Anar al contingut