Espanya ha vençut Anglaterra i acaba novena. (Foto: RFEP-Gordon Morrison)

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins acaba novena al mundial de França després de derrotar Anglaterra

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha acabat a la novena plaça del Mundial de Tourcoing (França) després de derrotar aquest dissabte Anglaterra per 10-0, amb gols de López (2), Tarrida (2), Casarramona, Díez (3) i Llegeix (2).

Nara López ha obert el marcador als 33 segons de joc. Un gol de López, de Tarrida, de Casarramona i dos més de Díez han tancat el capítol golejador del primer temps.

El 6 a 0 dels primers vint minuts ha deixat pràcticament sentenciat el partit. Espanya ha mantingut la possessió i ha tancat Anglaterra a la seva àrea. A partir del minut 32 Espanya ha reprès el seu compte golejador. Primer Díez, després Tarradia, que ha fet el vuitè en el mateix minut, i, finalment, la capitana Natasha Lee amb dos gols més, l'últim de penal.