Barça

Luis Suárez: "Crida molt l'atenció que no estigui entre els nominats a la Pilota d'Or"

Luis Suárez s'ha mostrat estranyat pel fet de no estar entre els vint-i-tres candidats a la Pilota d'Or 2014. En una entrevista a RAC1, el davanter uruguaià ha afirmat que "això crida l'atenció de tothom. M'han elegit millor jugador de la lliga més dificil del del mon, la Premier, i Bota d'Or, juntament amb Cristiano Ronaldo. Però també m'estimo més callar abans que dir coses, perquè, potser si parlo hi hauria problemes."

Actualitzat

Luis Suárez s'ha mostrat estranyat perquè no està entre els vint-i-tres candidats a la Pilota d'Or 2014. En una entrevista a RAC1, el davanter uruguaià ha afirmat que "això crida l'atenció de tothom. M'han elegit millor jugador de la lliga més dificil del del mon, la Premier, i Bota d'Or juntament amb Cristiano Ronaldo. Però també m'estimo més callar abans que dir coses, perquè potser si parlo hi hauria problemes."

A Suárez li havien preguntat si la seva exclusió d'aquesta llista podia estar motivada per la sanció de quatre mesos imposada per la FIFA després de la seva mossegada a Chiellini durant l'Uruguai-Itàlia del Mundial del Brasil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut