Lazarov durant un partit contra el Port Sagunt. (Foto: EFE)
Lazarov, el màxim golejador, en una imatge d'arxiu (EFE)
Handbol

El Barça d'handbol esclafa el Port de Sagunt i es classifica per als quarts de final de la Copa del Rei (31-45)

El Barça d'handbol s'ha classificat per als quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar el Port Sagunt per un contundent 31 a 45. Dimecres, el Fraikin Granollers jugarà a la pista del Zamora i el Barça B rebrà l'Ademar de Lleó, també en l'eliminatòria a partit únic dels vuitens de final de la Copa

El Barça d'handbol s'ha classificat per als quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar el Port Sagunt per un contundent 31 a 45. Els blaugranes han passat per sobre d'un rival que només ha pogut plantar cara durant els primers 15 minuts.

Al descans, el Barça ja guanyava per 16-22 i, en la represa, ha anat augmentant l'avantatge de forma escandalosa. Kiril Lazarov i Raúl Entrerríos, amb set gols cadascun, han liderat l'atac blaugrana.

Aquest dimecres, el Fraikin Granollers jugarà a la pista del Zamora i el Barça B rebrà l'Ademar de Lleó, també en l'eliminatòria a partit únic dels vuitens de final de la Copa.