El Marfil ha sabut patir per endur-se un partit que creia perdut (Foto: Marfil Santa Coloma)
Futbol sala

El Marfil Santa Coloma pateix per classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei de futbol sala

El Marfil Santa Coloma ha guanyat el partit de vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala amb dificultats davant un Colegios Arenas de Gran Canària que ha plantat cara (4-5). Els catalans han sortit de la seva mala ratxa de resultats a la lliga amb sis jornades consecutives sense conèixer la victòria. Així, el triomf dels de Xavi Passarrius arriba en un bon moment per als colomencs.

Tot i que Dani Salgado ha obert el marcador, l'equip canari ha donat molt bona imatge davant un conjunt de superior categoria i ha capgirat el marcador, que registrava un 4-2 a només sis minuts per al final. Però el Marfil ha sabut reaccionar quan s'ha vist contra les cordes. Els tres gols de Dani Salgado, el d'Adolfo per empatar el matx i el de Martel a dos minuts del final han estat suficients per remuntar un partit que es creia perdut. Aconseguint la victòria i la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei, els de Passarrius tallen una mala ratxa de resultats.

El Marfil ha jugat sense Dídac Plana, que continua de baixa i ha estat substituït pel porter del filial Álvaro Lacuesta.

L'altre representant català a la Copa, el Barça, juga aquest vespre a la pista del Mosteiro Bembrive viguès els vuitens de final de la Copa del Rei.