Ribéry i Göeteze, un duet letal a Munic. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

El Bayern passa a vuitens derrotant la Roma (2-0) mentre que el City frega l'eliminació (1-2)

El Bayern de Munic continua amb el seu pas de piconadora per la Lliga de Campions. Contra la Roma, quarta victòria consecutiva que li permet segellar el seu pas a vuitens. Ribéry i Göetze han marcat per als de Guardiola. Mentrestant, el City ha perdut a casa amb el CSKA (1-2) i està a punt de quedar eliminat de la competició

Actualitzat

El Bayern de Munic continua amb el seu pas de piconadora per la Lliga de Campions. Contra la Roma, quarta victòria consecutiva que li permet segellar el seu pas a vuitens. Ribéry i Göetze han marcat per als de Guardiola. Mentrestant, el City ha perdut a casa amb el CSKA (1-2) i està a punt de quedar eliminat de la competició.

Bayern de Munic, 2 - Roma, 0

A Munic s'han acostumat a comptar els partits europeus per victòries. La Roma arribava escaldada per l'1-7 de l'última jornada i ha pres més precaucions en defensa. Però no ha pogut frenar la superioritat alemanya, traduïda en els gols del francès Ribéry i de Göetze. Dotze punts per al Bayern, que passa a vuitens com a primer de grup.

Manchester City, 1 - CSKA, 2

Els de Pellegrini s'han complicat la vida d'allò més amb la derrota a casa amb el CSKA de Moscou. Dos gols de l'ivorià Doumbia els deixen cuers amb 2 punts i gairebé fora de la Lliga de Campions (Roma i CSKA en tenen 4 a falta de dues jornades).

Per acabar-ho d'adobar, Fernandinho i Toure Yaya han estat expulsats i han deixat el conjunt anglès amb nou homes.

 

Maribor, 1 - Chelsea, 1

En el grup G, ensopegada del Chelsea de Mourinho al camp del modest Maribor, que s'ha avançat amb un golàs del macedoni Ibrahimi. A vint minuts del final, Matic ha igualat per al conjunt anglès, que continua liderant el grup, ara amb 8 punts. El Maribor és cuer amb 3.

Sporting de Portugal, 4 - Schalke 04, 2

En l'altre partit del grup, l'Sporting agafa aire després de la victòria sobre el Schalke, que li permet situar-se amb 4 punts i tenir opcions encara de ser segon, una posició ocupada precisament pel conjunt alemany amb 5 punts.

El Schalke s'ha avançat al marcador amb un gol en pròpia porta de Slimani. Naby Sarr ha empatat al minut 17 i Jefferson ha girat la truita al 52. Nani ha fet el 3-1, Aogo, del Schalke, li ha posat emoció al minut 88 però Slimani s'ha refet del seu autogol anotant el definitiu 4-2 al temsp afegit.

 

Anar al contingut