Ferran Solé, en una imatge d'arxiu.
Ferran Solé, en una imatge d'arxiu, ha tingut una nit inspiradíssima de cara a porta. (Foto: Xavier Solanas /// BM Granollers)
Handbol

El Fraikin Granollers passa als quarts de final de la Copa del Rei i el Barça B frega la proesa

El Barça B es va convertir la passada temporada en la sensació de la Copa del Rei d'handbol en arribar als quarts de final. En aquesta edició, el segon equip blaugrana, que juga a la Divisió d'Honor Plata, ha fregat un altre cop la proesa en forçar la pròrroga davant l'Ademar de Lleó (31-36). El Fraikin Granollers, per la seva banda, ha superat a la seva pista el MMT Seguros Zamora (24-31).

Actualitzat

El Barça B es va convertir la passada temporada en la sensació de la Copa del Rei d'handbol en arribar als quarts de final. En aquesta edició, el segon equip blaugrana, que juga a la Divisió d'Honor Plata, ha fregat un altre cop la proesa en forçar la pròrroga davant l'Ademar de Lleó (31-36). El Fraikin Granollers, per la seva banda, ha superat a la seva pista el MMT Seguros Zamora (24-31), amb una destacadíssima actuació de Ferran Solé, que ha anotat 11 gols.

L'equip vallesà, finalista de la passada edició, és als quarts de final amb el Barça, que defensa el títol i que dimarts es va desfer del Port Sagunt (31-45). Completen aquesta ronda l'Ademnar de Lleó, el Villa de Aranda, el Juanfersa Gijón, el Bada Huesca, el Naturhouse La Rioja i el Puente Genil.

 

Anar al contingut