Fórmula 1

La Fórmula 1 arriba a Interlagos, al Brasil, penúltim Gran Premi de l'any

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana amb la disputa de la penúltima prova de la temporada. Tot el gran premi es podrà seguir per TV3 i Esport3.

Actualitzat

Aquest diumenge se celebra al circuit d'Interlagos, al Brasil, el penúltim Gran Premi de Fórmula 1. Interlagos sempre ha estat un escenari molt condicionat pel temps. A més, es caracteritza per ser un circuit curt (4.309 m) comparat amb el de Yas Marina, d'Abu Dhabi (5.544 m) i 21 revolts.

Serà en aquest últim escenari on sembla, però, que s'acabarà decidint el Campionat Mundial, ja que amb la nova normativa el Gran Premi d'Abu Dhabi puntuarà doble. Allà es decidirà si Nico Rosberg i Lewis Hamilton s'emporten el títol de campió i el de subcampió del món. El pilot de Red Bull Daniel Ricciardo té molts números per ser el tercer al campionat. Només Valteri Bottas, de Williams, podria tenir alguna opció remota.

Divendres es faran els primers entrenaments lliures a les 12.55 hora local, i els segons el mateix divendres a les 17.00, tots dos transmesos en directe al canal Esport3, per la web i l'app del canal. Dissabte, es farà la 3a sessió dels entrenaments lliures, que es podran seguir per Esport3 a partir de les 13.00. I a les 14.00 de dissabte, per TV3, la qualificació que decidirà la graella. I diumenge, a partir de les 17.00, hi haurà la transmissió en directe de la cursa per TV3 i per la web i app del canal Esport3.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut