Rosberg confia en les seves opcions. (Foto: Reuters)
Rosberg confia en les seves opcions. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Nico Rosberg confia en la doble puntuació de l'últim Gran Premi per aconseguir el títol

Nico Rosberg ha mostrat la seva satisfacció pel nou sistema de puntuació a l'última cursa de l'any. L'alemany, amb la doble puntuació de l'últim gran premi, té més opcions de guanyar el Mundial de Fórmula 1.

Actualitzat

Nico Rosberg s'ha mostrat molt satisfet de la innovació en el sistema de puntuació d'aquest any que fa que a l'últim Gran Premi d'Abu Dhabi hi hagi doble puntuació. L'alemany, a la roda de premsa prèvia a la cursa d'Interlagos, ha assegurat que "és una cosa molt bona, ja que em dóna l'oportunitat de guanyar el campionat, i això és molt bo per als aficionats, perquè el Mundial serà molt animat fins al final", ha dit mostrant-se molt optimista. I ha afegit: "En començar el Mundial ho vaig criticar. Ara ho veig com el millor que ha fet Ecclestone".

El pilot de Mercedes és el segon classificat del Mundial amb 292 punts. Lewis Hamilton, el líder, en té 316 . Amb les regles de l'any passat, Hamilton en tindria prou a aconseguir un punt al Brasil per ser el campió. Però gràcies al fet que l'última carrera puntua el doble, Rosberg encara té clares opcions de superar el britànic i emportar-se el títol.

Tot i això, l'alemany té un escenari molt complicat i ja ha reconegut que ha de "passar alguna cosa diferent", a més de guanyar a Brasil per arribar amb opcions reals a l'últim premi dels Emirats Àrabs.

Anar al contingut