Fórmula 1

El futur de Fernando Alonso no es desvelarà fins que Ferrari anunciï la seva decisió

Segons ha pogut saber TV3, Fernando Alonso no podrà desvelar el seu futur fins que l'escuderia Ferrari faci pública la configuració del seu equip per a la pròxima temporada. El pilot asturià no pot avançar quin serà el seu destí, perquè si reconegués haver signat per McLaren o Mercedes, Ferrari podria posar sobre la taula un contracte que encara és vigent. Alonso també podria perdre l'oportunitat de cobrar una indemnització

Actualitzat

TV3 ha pogut saber de fonts fidedignes que la decisió de Fernando Alonso sobre el seu futur només se sabrà quan Ferrari faci saber quines son les seves intencions sobre la configuració de l'equip de la pròxima temporada. La casa italiana encara no ha anunciat que Sebastian Vettel serà un dels seus pilots, i que Fernando Alonso no pilotarà un dels seus cotxes.

El pilot asturià pot estar a punt de signar per un altre equip, segurament McLaren, però no ho farà fins que Ferrari anunciï la seva formació, fet que el permetria cobrar una forta indemnització. En el cas que un altre equip, Mercedes o McLaren, donés a conèixer que Alonso serà pilot seu, podria passar tot el contrari, és a dir, que Ferrari no el deixés marxar perquè encara té contracte amb l'escuderia, o que li exigís una indemnització per trencar un contracte encara vigent.

Tot això lliga amb les declaracions que ha anat fent el pilot asturià en les últimes setmanes: que té molt clar el que farà, que les coses aniran més bé que aquest any, i que Ferrari és l'equip que més estima, com va dir sorprenentment en una roda de premsa que es va fer dimecres a Mèxic.

Avui a Interlagos, Fernando Alonso ha tornat a parlar del tema sense aclarir el seu destí. Segons ell, i tal com va explicar en el Gran Premi del Japó, va prendre fa més de tres mesos una decisió i està seguint al peu de la lletra aquell camí que espera poder desvelar pròximament. Alonso també ha fet broma amb els darrers rumors que l'havien situat en tractes amb Lotus i fins i tot amb Marussia, equip del qual s'havia dit que havia adquirit per un dolar.

Alonso ha reconegut estar en tractes amb Gerard López, propietari de Lotus, però per temes que no tenien res a veure amb la Fórmula 1. També ha dit que la seva decisió ha estat presa pensant en el futur i ha explicat que si bé tothom pensa que l'any que ve Mercedes continuarà guanyant el Mundial, pot passar com aquesta temporada. L'any passat, ha dit, tothom pensava que Red Bull continuaria sent el favorit del campionat, i en els entrenaments d'hivern els seus cotxes amb prou feines van poder fer unes voltes.

Sebastian Vettel tampoc sap  per què Ferrari tarda tant de temps a anunciar que ell en serà pilot l'any que ve. La casa italiana no es vol precipitar perquè l'anunci dels canvis de pilots podria fer doblar automàticament els preus que actualment està pagant.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut