Niccolò Antonelli (KTM) al circuit d'Assen (Holanda). (Foto: Reuters)
Imatge d'arxiu de Niccolò Antonelli (KTM) al circuit d'Assen. (Foto: Reuters)
Moto3

Antonelli domina la primera sessió de lliures de Moto3 a Xest amb Miller segon i Àlex Márquez vuitè

Ni l'australià Jack Miller ni Àlex Márquez, que es juguen aquest cap de setmana el títol mundial de Moto3 al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, han pogut evitar que Niccolò Antonelli (KTM) marqués les primeres referències de la categoria. En MotoGP, ja amb el títol decidit, Marc Márquez ha marcat el millor temps per davant de Lorenzo i Aleix Espargaró.

Actualitzat

El motociclisme català té l'oportunitat de revalidar, aquest cap de setmana, la seva condició de triple campió mundial. Després de Marc Márquez i Tito Rabat, aquest diumenge és l'Àlex, el petit dels Márquez, qui pot guanyar el títol mundial de Moto3. El circuit de Xest acull l'última cursa de la temporada, i aquest matí s'han fet els primers entrenaments lliures. Márquez arriba a aquest G. P. del País Valencià amb 11 punts d'avantatge sobre Jack Miller

Ni l'australià Jack Miller ni Àlex Márquez han pogut evitar que Niccolò Antonelli (KTM) marqués les primeres referències de la categoria. Ha estat per només dues mil·lèsimes de segon i en l'última volta, però l'italià ha acabat desbancant Miller del primer lloc. En canvi, Àlex Márquez s'ha hagut de conformar amb el vuitè lloc.

Durant bona part dels entrenaments, la referència de la categoria ha estat Efrén Vázquez, vencedor a Malàisia, però en el tram final de la primera tanda el pilot de Rekalde s'ha vist superat per fins a tres pilots: els italians Antonelli i Romano Fenati, i l'australià Jack Miller.

En MotoGP, ja amb el títol decidit, Marc Márquez ha marcat el millor temps al davant de Lorenzo i Aleix Espargaró.

El primer classificat en els lliures de Moto2 ha estat Johann Zarco. Thomas Luthi i  Maverick Viñales han fet segon i tercer respectivament. Els representants catalans no han fet tan bon paper, Tito Rabat ha fet cinquè, Jordi torres dotzè, Axel Pons catorzè, i Ricard Cardús dissetè. L'última cursa de la temporada serà tot un homenatge a Tito Rabat 15 dies després que el barceloní sentenciés el Mundial a Malàisia.

Anar al contingut