Bàsquet

El base del CSKA Milos Teodosic provoca la derrota de l'Unicaja a Moscou (95-85)

El gran partit del base del CSKA Milos Teodosic ha estat clau per evitar que l'Unicaja guanyés a Moscou (95-85). El serbi ha anotat 27 punts, amb una sèrie espectacular de 6 cistelles de 2 punts de 8 intents, i 5 en els triples. Teodosic, a més, ha donat 10 assistències.

El CSKA de Moscou ha aconseguit la renda per la seva victòria en el segon quart. Uns bons minuts de Teodosic i l'aler Sonny Weems (16 punts, 5 rebots, 7 assistències) han posat l'equip rus 14 punts a sobre en el marcador (42-28). Al descans el resultat era 52 a 39.

En el tercer quart el base Jayson Granger (20 punts, 10 assistències) i l'aler Mindaugas Kuzminskas (20 punts) han esperonat la reacció dels andalusos, amb la col·laboració en l'últim període en el rebot del pivot Caleb Green. El conjunt que entrena Joan Plaza ha arribat a posar-se a només 4 punts (75-71), però la resposta del serbi Teodosic ha mantingut a davant els locals.