Futbol

El Barça capgira el gol inicial de Thievy i s'emporta els tres punts en la seva visita a Almeria (1-2)

El resultat i, conseqüentment, els tres punts han estat les úniques notes positives d'una actuació poc lluïda de l'equip de Luis Enrique. Thievy ha avançat els andalusos, però Neymar i Alba han capgirat el marcador

El Barça ha guanyat per 1-2 al camp de l'Almeria en partit corresponent a l'11a jornada de la Lliga BBVA. El resultat i, conseqüentment, els tres punts han estat les úniques notes positives d'una actuació poc lluïda de l'equip de Luis Enrique. Thievy ha avançat els andalusos, però Neymar i Alba han capgirat el marcador.

Luis Enrique ha revolucionat l'onze titular. Alves, Piqué, Xavi, Neymar i Luis Suárez han començat el partit a la banqueta. El Barça no ha rutllat en el primer temps. Circulació lenta de pilota i desequilibri mínim davant d'un Almeria ben ordenat. En la primera aproximació visitant, en el minut 10, Rubén ha desviat un xut de Munir.

L'experico Thievy avança els andalusos

En el minut 28, bona ocasió per al Barça. Rubén ha desviat un cop de cap enverinat de Rakitic i Messi, també de cap, ha rematat al travesser. Precisament una pèrdua de l'argentí ha originat la jugada del 1-0. Soriano li ha pispat la pilota i l'ha passada a l'espai per a Thievy, que ha guanyat la carrera a Mascherano i Bartra i ha definit bé davant Bravo.

Luis Enrique mou la banqueta

Al descans, l'entrenador del Barça ha fet entrar Luis Suárez i Neymar al terreny de joc. El davanter uruguaià ha rematat al travesser després d'un córner picat per Adriano. Els catalans, amb empenta però sense idees, han tancat progressivament l'Almeria a la seva àrea. Busquets, amb molèsties físiques, ha deixat el seu lloc a Xavi.

Neymar empata i Alba capgira el marcador

En una acció aïllada, en el minut 73, Neymar ha aprofitat una centrada de Luis Suárez per empatar. El xut del brasiler no l'ha pogut refusar Ximo Navarro i ha acabat al fons de la xarxa. Instants després, Luis Suárez, molt actiu, ha rematat massa creuat. Messi, una altra vegada de cap, ha rematat al travesser i comença a pensar en una possible maledicció de Zarra. Finalment, en el minut 82, Jordi Alba, amb una rematada mossegada, ha aprofitat una centrada de Luis Suárez per fer el 1-2.

El triomf final, però, no hauria d'emmascarar un matx molt espès del Barça.