L'Espanyol s'ha concentrat en la defensa en les sessions d'aquesta setmana.
Futbol

L'Espanyol necessita un cop d'efecte contra el Vila-real per reenganxar-se a la zona còmoda de la Lliga

L'Espanyol rep el Vila-real aquest diumenge (17.00) amb una urgència que li cal resoldre: ha sumat un punt dels últims nou i, a més, en tres partits, només ha marcat un gol, de penal. Els de Sergio González necessiten resoldre els problemes en defensa per tornar a la zona còmoda de la Lliga. L'equip visitant està fent una molt bona temporada, però ve de perdre tres partits seguits.

Actualitzat

L'Espanyol rep el Vila-real aquest diumenge (17.00) amb una urgència que li cal resoldre: ha sumat un punt dels últims nou i, a més, en tres partits, només ha marcat un gol, de penal.

El vestidor blanc-i-blau no dubta del seu rendiment, ni pel que fa al joc ni per la capacitat golejadora. En les últimes compareixences davant la premsa, els jugadors han transmès sensacions positives. Afirmen que la dinàmica no és preocupant, tot i que cal corregir-la el més aviat millor.

Al mig camp, Sergio González recupera Víctor Sánchez, que ve complir una sanció. Abraham González i el central Raúl Rodríguez també tornen, després d'haver estat descartat l'últim partit. En canvi, han quedat fora el central Álvaro González, sancionat, el mig Álex Fernández, per decisió técnica i extrem Paco Montañés, que no s'ha recuperat a temps d'una distensió al bíceps femoral.

L'Espanyol intentarà mantenir el seu esquema de joc, tot i que aquesta setmana ha dedicat molta atenció a les errades comeses a Elx. El tècnic ha insistit molt en les badades defensives. L'equip ha perdut la concentració al darrere en massa ocasions aquesta temporada.

L'última victòria periquita a casa contra el Vila-real data de la la temporada 2007-08 (3-0). Des d'aleshores només ha pogut empatar tres vegades, i n'ha perdut dues.

El conjunt groc arriba immers en una petita crisi. Ha perdut consecutivament contra el Sevilla i el València, tot i que va exhibir un bon nivell de joc. En la derrota contra el Zuric en la Lliga Europa sí que va deixar una imatge discutible. En aquests tres partits ha rebut vuit gols.

Anar al contingut