Marc Márquez continua ampliant la seva llegenda.
Marc Márquez continua ampliant la seva llegenda.
Motociclisme

Marc Márquez supera Doohan a Xest amb 13 victòries en una mateixa temporada

Marc Márquez ha sumat la tretzena victòria de la temporada al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que s'ha fet al circuit "Ricardo Tormo" de Xest. El cerverí ha arribat seguit de Rossi i Dani Pedrosa. Amb aquesta victòria al País Valencià, Márquez supera Doohan i marca el rècord de victòries en una mateixa temporada.

Actualitzat

Marc Márquez ha sumat la tretzena victòria de la temporada al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que s'ha fet al circuit "Ricardo Tormo" de Xest. El cerverí ha entrat seguit de Rossi i Dani Pedrosa. Amb aquesta victòria al País Valencià, Márquez supera Doohan i marca el rècord de victòries en una mateixa temporada.

Iannone ha fet una bona sortida però quatre gotes han generat dubtes entre els corredors, que han estat tota la cursa pendents del cel. Márquez, que després de la sortida s'havia col·locat en tercera posició, ha avançat Rossi i Iannone per col·locar-se al capdavant de la cursa, des d'on ha anat agafant avantatge. Quan faltaven 10 voltes pel final, Lorenzo i Iannone han entrat a canviar la moto per la pluja i els tres pilots del capdavant han continuat. Lorenzo, cinc voltes abans del final, ha hagut d'abandonar després d'haver canviat els pneumàtics de pluja. Les últimes quatre voltes han acabat com el podi, amb Márquez al davant, seguit de Rossi i Pedrosa.

Amb la victòria al País Valencià, Marc Márquez ha posat la cirereta al pastís a un cap de setmana que ha començat amb Àlex Márquez coronant-se en Moto3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut