Granollers i López en una imatge d'arxiu (Foto: www.tenisweb.com)
Granollers i López en una imatge d'arxiu (Foto: www.tenisweb.com)
Tenis

Marcel Granollers i Marc López comencen el Masters de Londres amb una victòria

Marcel Granollers i Marc López ha inaugurat aquest diumenge el Masters de Londres amb victòria sobre els francesos Julien Benneteau i Édouard Roger-Basselin (6-4, 6-4) en una hora i 22 minuts. La parella catalana es va imposar en l'edició d'aquest torneig del 2012.

Actualitzat

Marcel Granollers i Marc López han inaugurat aquest diumenge el Masters de Londres amb victòria sobre els francesos Julien Benneteau i Édouard Roger-Basselin (6-4, 6-4) en una hora i 22 minuts. La parella catalana, que es va imposar en l'edició d'aquest torneig del 2012, ha guanyat els francesos per primera vegada en els tres partits en què fins ara s'han enfrontat

Sense espanyols en el quadre individual

Pel que fa al quadre individual del torneig que tanca la temporada de l'ATP, és la primera vegada des de 2005 que no hi participa cap tenista espanyol després de la renúncia de Rafael Nadal, operat d'apendicitis. En el grup B, Kei Nishikori, primer japonès que disputa el torneig, s'ha estrenat amb un triomf sobre el britànic Andy Murray (6-4, 6-4) mentre que Roger Federer ha superat Milos Raonic (6-1, 7-6).

Anar al contingut