Kvitova celebrant la victòria (Foto: EFE)
Kvitova celebrant la victòria (Foto: EFE)
Tenis

La República Txeca guanya per tercera vegada la Copa Federació en els últims quatre anys

Petra Kvitova ha donat aquest diumenge a la República Txeca el tercer i decisiu punt en la final de la Copa Federació davant Alemanya. Malgrat els problemes musculars que ha tingut la txeca, la tenista de 24 anys ha derrotat a Angelique Kerber en tres sets (7-6, 4-6, 6-4).

Actualitzat

Petra Kvitova ha donat aquest diumenge a la República Txeca el tercer i decisiu punt en la final de la Copa Federació davant Alemanya. Malgrat els problemes musculars que ha tingut la txeca, la tenista de 24 anys ha derrotat a Angelique Kerber en tres sets (7-6, 4-6, 6-4). Kerber dominava 5 a 2 en la primera mànega, pero no ha estat capaç de guanyar-la tot i tenir 6 pilotes per fer-ho. En el segon set Kvitova ha acusat els seus problemes en els peus i ha cedit el parcial, per acabar guanyant l'últim després de recuperar un parcial en contra de 3 jocs a 0.

Les txeques han aconseguit el seu tercer títol de la Copa Federació en els últims quatre anys (vuitè en total). L'any 2011 van superar Rússia en la final, mentre que la temporada següent van superar Sèrbia. La República Txeca es consolida en la segona posició del rànquing de guanyadores d'aquest torneig, al darrera d'uns Estats Units que acumulen 17 victòries.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut