Bàsquet

Els Lakers obtenen al sisè intent el seu primer triomf de la temporada

Ja no queden equips invictes a l'NBA després que els Golden State Warriors van perdre a Phoenix (107-95) el seu primer partit de la temporada. També és notícia el primer triomf de Los Angeles Lakers, un dels històrics de l'NBA, que al sisè intent de la temporada van guanyar un partit, en aquest cas contra els Hornets (107-92).

Actualitzat

Ja no queden equips invictes a l'NBA després que els Golden State Warriors van perdre a Phoenix (107-95) el seu primer partit de la temporada. També és notícia el primer triomf de Los Angeles Lakers, un dels històrics de l'NBA, que al sisè intent de la temporada van guanyar un partit, en aquest davant dels Hornets (107-92).

Malgrat els 28 punts de Stephen Curry, els Golden State Warrioris no van saber sobreposar-se a l'absència del seu canoner, Klay Thompson, i van cedir contra els Phoenix Suns la seva primera derrota en sis partits. Això implica que tots els equips de l'NBA han perdut aquesta temporada. Entre els que només n'han perdut un figuren, a més dels Warriors, els Rockets, els Grizzlies i els sorprenents Toronto Raptors, la revelació d'aquest començament de campanya.

A Los Angeles respiren una mica més tranquils després del primer triomf dels Lakers, davant els Charlotte Hornets (107-92), amb 21 punts de Kobe Bryant i 21 més de Jeremy Lin, que poc a poc va encaixant en l'esquema dels californians.

Qui encaixa encara millor és Luol Deng, fitxat per Miami Heat amb el difícil objectiu de fer oblidar LeBron James. El pivot anglès d'origen sudanès, però, no s'ha arrugat davant els Dallas Mavericks i ha anotat 30 punts per formar un nou "Big Three" amb Dwyane Wade i Chris Bosh, que n'han fet 20 cadascun.  

Els resultats de la jornada:

Toronto Raptors - Philadelphia Sixers    120 - 88

Dallas Mavericks - Miami Heat    96 - 105

Detroit Pistons - Utah Jazz    96 - 97

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets   116 - 100

Phoenix Suns - Golden State Warriors   107 - 95

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings    101 - 93

Los Angeles Lakers - Charlotte Hornets    107 - 92

Brooklyn Nets - Orlando Magic    104 - 96

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut