Wawrinka ha passat per damunt de Berdych. (Foto: Reuters)
Tenis

Wawrinka i Djokovic passen per sobre de Berdych i Cilic per idèntic resultat (6-1, 6-1)

El segon dia de competició al Masters de Londres ha començat amb una clara victòria de Wawrinka sobre Berdych (6-1, 6-1). En l'altre partit del grup A, Djokovic també ha destrossat el croat Cilic per idèntic resultat en només 56 minuts de partit i ha presentat les seves credencials per guanyar aquest torneig per quarta vegada.

El segon dia de competició del Masters de Londres ha començat de la millor manera possible per a Stan Wawrinka. El suís, tercer favorit del torneig, ha derrotat de forma molt contundent Tomas Berdych, el sisè cap de sèrie, per un doble 6-1.

El partit, que no ha durat més d'una hora, ha deixat clar el moment de forma que viuen aquests dos tenistes. Wawrinka ha sortit molt motivat i no ha donat cap opció de reaccionar a Berdych, que ha vist com el seu rival li ha clavat un 5-0 en un primer set que ha acabat 6-1. El segon set semblava que estaria més igualat, ja que el txec ha començat anotant-se un joc en blanc en el seu servei. Però ha sigut l'últim joc que ha aconseguit l'actual número 7 del món, ja que Wawrinka s'ha mostrat imparable i ha guanyat tots els jocs restants, i ha deixat un doble 6-1 en el marcador.

Djokovic també escombra Cilic

Aquest dilluns també s'ha jugat l'altre partit del grup A, que ha enfrontat el campió Novak Djokovic contra el flamant campió de l'Open dels Estats Units, Marin Cilic. El serbi no ha tingut problemes per desfer-se del croat en només 56 minuts i per idèntic resultat del partit anterior, un doble 6-1. Tot i tenir un dels millors serveis del circuit, Cilic s'ha vist superat per les restades de Djokovic, que ha trencat el servei del seu rival com i quan ha volgut i ha presentat les seves credencials per guanyar aquest torneig per quarta vegada.