Brandon Jennings (Pistons) comet una falta sobre Derrick Rose (Bulls)
A Derrick Rose els jugadors dels Pistons només l'han aturat de manera irregular (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Chicago Bulls es confirmen davant els Pistons (102-91) i els Cleveland Cavaliers reaccionen contra els Pelicans (118-111)

Nit de contrasts a l'NBA. Els Chicago Bulls confirmen la seva solidesa davant els Detroit Pistons (102-91), amb un bon Pau Gasol i un millor Derrick Rose. Mentrestant, els Cleveland Cavaliers anivellen per primera vegada el seu saldo de victòries gràcies a un triple doble de LeBron James davant els New Orleans Pelicans (118-111) i els vigents campions, els San Antonio Spurs, pateixen per imposar-se als Clippers (95-99).

Actualitzat

Nit de contrasts a l'NBA. Els Chicago Bulls confirmen la seva solidesa davant els Detroit Pistons (102-91), amb un bon Pau Gasol i un millor Derrick Rose. Mentrestant, els Cleveland Cavaliers anivellen per primera vegada el seu saldo de victòries gràcies a un triple doble de LeBron James davant els New Orleans Pelicans (118-111) i els vigents campions, San Antonio Spurs, pateixen per imposar-se als Clippers (95-99).

A Chicago saben que les possibilitats d'èxit radiquen en gran part en el bon estat físic de Derrick Rose, un jugador amb un gran talent, però que ve de dues temporades malaguanyades per les lesions. A poc a poc sembla que el base dels Bulls va trobant la seva millor forma. O això és el que sembla, després dels 24 punts i 7 assistències davant els Pistons.

Els Bulls comencen a fer encaixar totes les peces. Pau Gasol, que sempre ha rendit des de la seva arribada a la franquícia, està més ben acompanyat sota els taulers amb la recuperació de Joakim Noah i davant els de Detroit ha firmat 17 punts i 15 rebots, mentre que el francès també ha fet dobles figures (13 punts i 14 rebots).

Triple doble de LeBron

També a Cleveland tot va tornant a lloc després d'un començament decebedor i, gràcies al triomf sobre els New Orleans Pelicans (118-111), els d'Ohio han aconseguit equilibrar el seu saldo (quatre victòries i quatre derrotes). El protagonista ha estat, com era previsible, LeBron James, autor de 31 punts, 12 rebots i 10 assistències. "King" James s'ha vist ben acompanyat en aquest partit per Kyrie Irving, 32 punts, la majoria a la segona meitat, i per Kevin Love, que n'ha anotat 22.

Partidàs a Los Angeles

Mentrestant, a Los Angeles s'ha viscut un d'aquells partits que fan afició, i que s'ha decidit als instants finals. Els Clippers han estat a punt de sotmetre els vigents campions, els San Antonio Spurs, que han aconseguit resoldre la papereta als moments finals (85-89). Kawhi Leonard, l'MVP de la passada final, ha fet el seu millor partit de la temporada, amb 26 punts i 10 rebots, i li robava una pilota a Chris Paul quan faltaven 52 segons que acabaria sent decisiva.

Els Spurs han notat l'embranzida de Leonard, que no ha pogut jugar regularment en aquesta arrencada de campionat per culpa d'una conjuntivitis. Sigui com sigui, els "vells" de la franquícia, Tim Duncan, Tony Parker i Manu Ginóbili, també han contribuït a la seva victòria número 500 junts a l'equip texà.

En altres partits, els Indiana Pacers han tallat davant Utah Jazz (97-86) una ratxa negativa que començava a ser preocupant, mentre que els New York Knicks han tornat a perdre al Madison Square Garden, aquest cop davant els Atlanta Hawks (85-91), i continuen sense fer por a ningú.   

Els resultats de la jornada:

New York Knicks-Atlanta Hawks   85 - 91

Cleveland Cavaliers-New Orleans Pelicans    118 - 111

Indiana Pacers-Utah Jazz   97 - 86

Chicago Bulls-Detroit Pistons    102 - 91

Los Angeles Clippers-San Antonio Spurs   85 - 89

Anar al contingut