Josep Maria Bartomeu, president del Barça, en una imatge d'arxiu.
Barça

El TAS decidirà abans de final d'any si el Barça pot fitxar en el pròxim mercat d'hivern

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) ha publicat aquest dimarts a la seva pàgina web que el F. C. Barcelona ha presentat un recurs contra la sanció de la FIFA confirmada el mes d'agost passat. El Barça demana l'anul·lació de la sanció o una rebaixa. El pròxim 5 de desembre el TAS es reunirà i dictarà sentència abans de final d'any.

Actualitzat

Abans que acabi el 2014, el Barça sabrà si podrà o no fitxar jugadors en el mercat d'hivern que comença l'1 de gener del 2015, és a dir d'aquí a un mes i mig. El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport, el TAS, ha anunciat aquest dimarts que el pròxim 5 de desembre es farà la vista per decidir si es confirma la sanció al club blaugrana de no poder fitxar jugadors durant el mercat d'hivern i el d'estiu del 2015, o bé si es redueix aquesta sanció.

El Barça va ser sancionat per la FIFA per no haver complert la reglamentació en matèria de fitxatges de jugadors menors d'edat. L'apel·lació que va fer el club blaugrana va ser desestimada i per això el Barça va recórrer al TAS, la màxima instància judicial del món de l'esport.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut