Barça

Cristiano Ronaldo es refereix a Messi com "el fill de puta" al vestidor del Reial Madrid, segons l'últim llibre de Guillem Balagué

Cristiano Ronaldo es refereix a Leo Messi com el "fill de puta" quan està en privat al vestidor del Reial Madrid, segons explica el periodista català Guillem Balagué en el seu últim llibre, titulat "Messi". El diari anglès "The Telegraph" ha avançat aquest dimarts alguns extractes del llibre.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo es refereix a Leo Messi com el "fill de puta" quan està en privat al vestidor del Reial Madrid, segons explica el periodista català Guillem Balagué en el seu últim llibre, titulat "Messi".

El davanter portuguès del Reial Madrid només es refereix a l'argentí d'aquesta manera tan despectiva quan es troba al vestidor blanc i fins i tot els seus companys d'equip també fan servir expressions per parlar del crac blaugrana. "Els jugadors es refereixen a Messi com el petit gos de Cristiano Ronaldo i li diuen que el porta a dins d'una bossa de mà de disseny".

El diari anglès "The Telegraph" ha publicat aquest dimarts algun extracte del llibre de Guillem Balagué en què es detalla la relació entre el jugador argentí i el portuguès, i assegura que en la intimitat el madridista insulta Messi anomenant-lo "el fill de puta".

Aquests són alguns dels extractes del llibre de Guillem Balagué que expliquen més detalladament els fets:

"Potser per un símptoma de la immaduresa que marca tants futbolistes, creu que cal posar bona cara davant els seus companys d'equip, no tenir por de Messi i es bolca amb el desafiament. Tot molt a l'estil 'mascle', tot molt fals". "I això és perquè, segons alguns jugadors del Reial Madrid, CR7 té un sobrenom per a ell (Messi): 'fill de p ...', i es veu algú del club parlant amb Leo, aquesta persona també acaba batejada com 'fill de p ...' ".
"En aquest entorn, Ronaldo sol comparar la relació (amb Messi) amb la que hi ha entre la República d'Irlanda i Gran Bretanya. I els jugadors del Madrid, amb el seu sentit de l'humor menys que subtil, tenen una llarga llista d'acudits amb Messi com el gos o el titella de Ronaldo, o ficat en una bossa de disseny del jugador portuguès. I fins i tot pitjor ".

"Ronaldo encaixa en el pla de negocis del Reial Madrid i la seva recerca de galàctics. Messi encaixa amb la més romàntica imatge que persegueix el Barça. Per això el Barça no pot imaginar-se vendre el seu jugador insígnia: si el club es comportés (portés) com un negoci, Leo seria venut en el seu millor moment, quan es pugui obtenir el millor preu de traspàs possible. Si es continua amb una idea romàntica, no se'l permetrà anar-se'n fins que decideixi anar-se'n a Newell 's, amb el seu últim alè."

Anar al contingut