Tenis

Marcel Granollers i Marc López perden el segon partit al Masters contra Dodig i Melo

Marc López i Marcel Granollers han perdut el segon partit a la Copa Masters de Londres de tenis davant del croat Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo per un doble 7-6. Després de guanyar el seu primer partit contra els francesos Benneteau i Roger Vasselin, la parella catalana ha deixat escapar la victòria en dos "tie-breaks" molt igualats.

Actualitzat

Marc López i Marcel Granollers han perdut el segon partit a la Copa Masters de Londres de tenis davant del croat Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo per un doble 7-6. Després de guanyar el primer partit contra els francesos Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin, la parella catalana ha deixat escapar la victòria en dos "tie-breaks" molt igualats i no han pogut certificar la classificació per a les semifinals.

En l'altre partit del grup dels catalans, la parella formada per Benneteau i Roger-Vasselin ha aconseguit la primera victòria al Masters. Els francesos s'han imposat a Daniel Nestor i Nenad Zimonjic per 6-4, 5-7 i 10-4. La clau del partit ha estat en el "tie-break" de desempat, on Benneteau i Roger-Vasselin s'han mostrat intractables al servei i han guanyat per un clar 10-4.

Federer frega les semifinals

En el primer partit d'individuals, Roger Federer ha guanyat a Kei Nishikori en en dos sets (6-3, 6-2). El suís, que venia de guanyar Milos Raonic, només ha necessitat una hora i deu minuts per desfer-se del número 5 del món, que no ha posat resistència.

Roger Federer s'ha mostrat una vegada més imparable i ha començat el primer set amb un 4-1 que no ha desaprofitat, per acabar guanyant 6-3. El segon set s'ha acabat en el moment que Nishikori ha perdut el servei, al tercer joc. El japonès ha intentat tornar el break, però ha desaprofitat totes oportunitats que ha tingut i ha acabat perdent per 6-2.

 

 

 

Anar al contingut